Pravilnik o zasebnosti in piškotkih

Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti ščiti in uporablja vse podatke, ki nam jih zaupate z uporabo spletne strani logopedinjanina.si. Zavezujemo se k zagotavljanju zaščite vaše zasebnosti. Vse podatke, ki nam jih posredujete, bomo uporabljali izključno v skladu s tem Pravilnikom.
logopedinjanina.si si lasti pravico do spreminjanja, popravljanja ali prilagajanja pravilnika o zasebnosti, kar lahko stori tako, da spremembe objavi na tej strani. Priporočamo, da to stran obiščete večkrat in pregledate aktualno različico tega pravilnika.
 
 

Zbrani podatki

logopedinjanina.si lahko zbira naslednje podatke:

  • kontaktne podatke, vključno z, a ne omejeno na, vaš elektronski naslov;
  • demografske informacije, kot so poštna številka, starost, spol, želje in zanimanja;
  • druge podatke, relevantne za segmentacijo uporabnikov.

Zbiramo tudi podatke o tem, do katerih strani obiskovalci spletne strani logopedinjanina.si dostopajo med brskanjem po sami spletni strani.
Še vedno pa imate vedno nadzor nad našimi možnostmi zbiranja in hranjenja vaših osebnih podatkov. Če želite, da izbrišemo kakršne koli/vse vaše osebne podatke ali želite popolnoma izbrisati svoj račun, se lahko vedno obrnete na nas.

Uporaba vaših podatkov

Podatke, katere zbiramo, uporabljamo za splošne namene, kot so zagotavljanje storitev, identifikacija in preverjanje pristnosti, izboljšanje naših storitev, vzpostavljanje stikov, vodenje interne evidence in raziskave.
Zbranih podatkov ne bomo delili ali prodajali ali dajali v uporabo tretjim osebam v komercialne namene, razen v namen zagotavljanja storitev, ki ste jih sami zahtevali, ali za druge namene, ko imamo za to seveda vaše dovoljenje ali smo to primorani storiti. Vaše osebne podatke lahko uporabljamo tudi za pošiljanje nekaterih promocijskih informacij (obvestila o novih storitvah, funkcijah, posebnih ponudbah ali informacij o tretjih osebah, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale). Vedite, da smo vaše osebne identifikacijske podatke dolžni razkriti v namen ukrepanja v zvezi s kakršnimi koli protizakonitimi dejavnostmi ali če to določa zakon.
logopedinjanina.si lahko na straneh vsebuje povezave do drugih strani na spletu, ki so v lasti tretjih oseb ali z njimi upravljajo tretje osebe. Potrjujete, da logopedinjanina.si ne prevzema odgovornosti za zaščito in zasebnost kakršnih koli informacij, ki jih posredujete med obiskom teh spletnih strani in za te spletne strani ne velja ta Pravilnik o zasebnosti.

O politiki piškotkov

Ta politika o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Podatke, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za nadaljnje informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte našo politiko zasebnosti. Svojo privolitev lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani V našem pravilniku o zasebnosti preberite več o tem, kdo smo, kako lahko stopite v stik z nami in kako obdelujemo osebne podatke. Vaše soglasje velja za naslednje domene: logopedinjanina.si. 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih informacij. Piškotki so shranjeni v vaši napravi, ko se spletno mesto naloži na vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, naredijo spletno mesto bolj varno, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in razumejo, kako deluje spletno mesto, in analiziramo, kaj deluje in kje ga je treba izboljšati.
 

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran piškotke uporablja za prvovrstne in piškotke tretjih oseb. Prvovrstni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih osebno prepoznavnih podatkov.
 
Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje uspešnosti spletnega mesta, za interakcijo z našo spletno stranjo, za varovanje naših storitev, za zagotavljanje ustreznih oglasov za vas in za vse, kar vam omogoča boljše in boljše izboljšanje uporabniška izkušnja in pomagajo pospešiti vaše bodoče interakcije z našim spletnim mestom.
 

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistveno: Nekateri piškotki so bistvenega pomena, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnih koli varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki vam na primer omogočajo prijavo v račun in dodajanje izdelkov v košarico ter varno plačevanje.
 
Statistika: Ti piškotki hranijo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro deluje spletno mesto in kjer ga je treba izboljšati.
 
Trženje: Na našem spletnem mestu so prikazani oglasi. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikažemo, tako da so za vas pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi pri spremljanju učinkovitosti teh oglaševalskih akcij.
Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko neodvisni ponudniki oglasov uporabijo tudi za prikaz oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.
 
Funkcionalno: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim našega spletnega mesta. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali skupno rabo vsebine spletnega mesta na platformah družabnih medijev.
 
Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da imate boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih spletnega mesta.
 

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se pozneje med brskanjem odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. Ponovno bo prikazano obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete soglasje.
 
Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.