Podcast POSLUŠAM.SE

S Polono sva klepetali o najbolj zgodnjem obdobju razvoja govora in jezika. Zaplavali sva tudi v čas nosečnosti. Največ pa sva se vrteli okoli obdobja dojenčka in malčka. In klepetali bi lahko še dolgo, saj je logopedija res široko področje in toliko enih stvari je pomembnih. Včasih se počutim, da v kakšnem pogovoru milijonkrat rečem “najbolj pomembno je”. Ampak joj, ko je res tako vse pomembno. 

Potrudili sva se, da sva ponudili čim več konkretnih praktičnih nasvetov, ki jih lahko enostavno uporabite pri svojem otroku ali pri delu z otroki. Dotaknili sva se tudi razvojnih mejnikov, a o njih nisva govorili tako, da bi opisovali, kaj otrok zmore pri določeni starosti. Ker pač jaz tega ne maram. Zakaj ne? Izveš v podcastu!

Dobili boste tudi odgovore na takšna vprašanja: Na kakšne načine že od rojstva postavljamo temelje za razvoj komunikacije, govora in jezika? Kakšen naj bo naš govor dojenčku in malčku? Ali primerjamo svojega otroka z razvojnimi mejniki in sosedovimi otroki? Zakaj je branje pravljic izjemnega pomena? Kdaj in kam po pomoč k logopedu? Kje najdem kvalitetne informacije? 

Posneli sva tudi dodatek, kjer sva se pogovarjali o tem, kako je duda postala velik problem današnjega časa. 

ivajte v poslušanju! 

Polona je specialna pedagoginja, ki je v podcastih našla posebno strast. Predvsem jo navdušuje to, da tudi sama pridobiva nova znanja, ki jih lahko poveže s svojim delom specialne pedagoginje. Dotika se tem (in gostij), ki so aktualne in zanimive in bi jih res moralo slišati veliko ljudi. 

Polono lahko spremljate preko njene spletne strani, Facebooka, Instagrama, Youtuba. Le klikni na posamezno platformo in te popelje na njen profil.