Svetovanje na daljavo

25.00 55.00 

Kadar imate skrbi in želite daljši nasvet, vendar se vam ne zdi, da je potreben obisk pri logopedu.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Svetovanje na daljavo je najbolj koristno za tiste, ki imate skrbi glede razvoja komunikacije, govora in jezika vašega otroka, vendar niste prepričani, ali je res potreben obisk logopeda.

S klepetom po telefonu, videoklicu, daljšemu odgovoru preko e-pošte lahko poklepetava o otroku, kje se kažejo težave in kaj bo najbolje, da naredite naprej. Včasih vas napotim k točno določenim strokovnjakom, včasih naravnost k logopedu, včasih pa vas pomirim, da je vse v najlepšem redu.

Vedno, ampak res vedno pa vas opremim z nasveti, na kaj biti pozorni v prihodnje in kaj je pametno početi (ali pa ne), da ste lahko čim bolj podporni pri razvoju svojega otroka. Pomembno mi je, da znate otroke podpreti na način, da bo vse mejnike usvajal samostojno.

Čedalje več staršev pa me razveseli s tem, da želijo svetovanje le zato, da bodo dobro opremljeni z informacijami. Kadar poiščemo nasvet že prej, že v najzgodnejšem obdobju, s tem naredimo res dobre temelje in zmanjšamo tveganje, da bodo kasneje potrebne številne obravnave.

Stopnja nujnosti

Redno, Nujno, Redno – v roku 3 dni od oddaje vašega naročila, vas logopedinja pokliče, da se dogovorita za termin.

Nujno – uporabite postavko nujno, kadar potrebujete nasvet zelo hitro. Morda imate v naslednjih dneh kakšen pomemben sestanek, kamor želite priti opremljeni z informacijami in nimate časa čakati več dni, preden se uspemo pogovoriti.
Upoštevajte, da vaša naročila lahko vidimo šele od 8.00 ure naprej ter da smo ob nedeljah in praznikih čim bolj umaknjeni od ekranov, kar pomeni, da lahko traja nekoliko dlje, preden vidimo vaše naročilo. Če potrebujete ekstremno hiter nasvet, raje pokličite na 069 911 277, preden opravite nakup. Če ni odziva, napišite sms, kaj potrebujete.

Hvala za razumevanje!

Trajanje

30 min, 60 min, Lahko izbirate med 30 in 60 minutnim svetovanjem na daljavo. V praksi se izkaže, da minute kar letijo in ob zaključku hitimo in nekaj misli ostane v zraku. Če imate več vprašanj, vam priporočam daljšo verzijo, saj vam težko podaljšamo čas, če imamo že naročene nove starše.